Ruta "Cap a una economia circular: objectes amb vida extra"

divendres, 25 novembre, 2016 - 10:00 a dissabte, 26 novembre, 2016 - 12:59
Entrada al mercat provisional de Sant Antoni
Geolocation

L'economia circular considera que tot material saludable pot ser un recurs valuós. Amb aquesta activitat coneixerem exemples pràctics i molt diferents de com aconseguir tornar a donar valor als residus.

Visitarem el Punt Verd mòbil del barri de Sant Antoni i coneixerem no només el destí final d'alguns dels objectes que hi portem sinó la vida que encara poden tenir. Tot seguit anirem al local del projecte Reparat, millor que nou, on esbrinarem de primera mà com podem reparar, reutilitzar i intercanviar molts dels aparells que tenim a casa i que ja no fem servir. Per acabar entrarem dins del món dels productes upcycling i descobrirem els avantatges ambientals que tenen i quin nínxol de mercat ocupen dins la nostra societat.

Ruta per dos punts del barri de Sant Antoni que ens ofereixen idees per reutilitzar els residus. En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Totes les activitats de La Fàbrica del Sol requereixen d'inscripció prèvia. Per inscriure't segueix l'enllaç.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

Què és l'SPOGOMI? Convertim la recollida d'escombraries en esport!

Notícia

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat la reducció del 10% del preu públic de recollida de residus per comerços i empreses a les activitats que estiguin aplicant mesures d’eliminació o reducció dels plàstics d’un sol ús.

Article

Els establiments, les activitats econòmiques i els professionals que apliquin mesures per reduir o eliminar els envasos d’un sol ús gaudiran de bonificacions d’un 10% en els preus públics. Aquest benefici fiscal s’inclourà en les ordenances municipals a partir del 2023. És una mesura que s’emmarca en el compromís Barcelona Plàstic Zero de l’Ajuntament de Barcelona, del qual formen part més de dues-centes entitats de la ciutat.

Butlletí