PLA CLIMA: Fes-te sentir pel clima

dijous, 14 setembre, 2017 - 18:00 a 20:00
Centre Cívic Urgell
Geolocation

L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat l’elaboració del Pla Clima, un instrument que pretén aglutinar totes les accions relacionades amb el canvi climàtic i que s’estructura en quatre grans eixos estratègics: mitigació, adaptació i resiliència, justícia climàtica i impuls a l’acció ciutadana. Per tal d'implicar la ciutadania en la lluita comuna contra el canvi global es posa en marxa un procés de coproducció per recollir les aportacions de les persones que vulguin contribuir a aquest pla.

Les ciutats són entorns especialment vulnerables als efectes del canvi climàtic, ja que concentren gran part de la població, i alhora generen una gran quantitat de gasos amb efecte d’hivernacle.

Saps com afecta el canvi climàtic a la teva vida i com Barcelona es prepara pel futur? Vine! Hi tens molt a dir.

A càrrec d’Espai TReS. Amb el suport del Centre Cívic Urgell.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per inscriure-us, seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Aigua
Biodiversitat
Canvi climàtic
Educació ambiental
Energia
Terra

Relacionats

Notícia

El passat 8 i 9 de febrer, el municipi de Deltebre ha celebrat dues sessions matinals de neteja de les platges del municipi. En total, han estat més de 500 les persones que de manera desinteressada han participat i han permès recollir al voltant de 300 sacs (3.000kg) amb residus de les platges com a conseqüència del pas del temporal Glòria per Deltebre.

Butlletí