Matinal sonora

dimecres, 25 abril, 2018 - 09:00 a 11:30
Parc de la Ciutadella
Geolocation

En el marc del Dia Internacional de Conscienciació envers el Soroll es reivindica el valor dels paisatges sonors com un dels patrimonis immaterials de la ciutat en una matinal molt sonora:

  • Txac-txac, piu-piu, coac-coac o mec-mec? (de 9 a 11 h)

Quins sons ens envolten en el nostre dia a dia? A la ciutat hi predominen els sons o els sorolls? Tot passejant ens farem conscients dels paisatges sonors que ens envolten i els enregistrarem amb equips professionals. Aprendrem a reconèixer diferents espècies d’ocells a partir dels seus cants.

A càrrec d’Eloïsa Matheu i Ilaria Sartori de Phonos.

  • Creem un mapa sonor (d'11.30 a 13.30 h)

Amb la col·laboració d’experts, editarem i pujarem els nostres enregistraments a internet per crear entre tots un mapa sonor.

A càrrec d’Eloïsa Matheu i Ilaria Sartori de Phonos. Amb la col·laboració del Mapa Barcelona + Sostenible. Inclourà un petit esmorzar.

 

És imprescindible inscripció prèvia. Per a més informació seguiu l'enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

 

Municipis: 
Categories: 
Soroll/Contaminació acústica

Relacionats

Notícia

Si el projecte de les “superilles” s’apliqués íntegrament, la ciutat de Barcelona podria evitar cada any 667 morts prematures, la majoria a causa de la disminució dels nivells de contaminació atmosfèrica (NO2). Són algunes de les conclusions d'un estudi de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), el qual estima que la implementació de les 503 “superilles” previstes inicialment reduiria els nivells anuals de contaminació atmosfèrica un 24%.

Butlletí