Jornada: "Empresa i natura. Tots som natura, de la consciència al compromís"

dimecres, 21 juny, 2017 - 19:00
Terra Veritas
Geolocation

La conservació de la NATURA necessita de la corresponsabilitat de tots els agents del territori. Les EMPRESES, un dels principals actors que fan ús dels recursos naturals, hi tenen molt a dir!

Podràs conèixer, de la mà dels màxims representants d’algunes empreses del nostre país, la seva complicitat activa i voluntària per la millora del medi ambient i la sostenibilitat.

Ens explicaran com han passat de la presa de consciència envers les principals problemàtiques ambientals actuals (canvi climàtic, malbaratament i sobreexplotació de recursos naturals, pèrdua de biodiversitat, contaminació, etc.) a un compromís ferm per revertir aquesta situació i contribuir-hi a partir d’una gestió empresarial responsable que garanteixi la sostenibilitat econòmica, social i ambiental.
 

PROGRAMA (consultar programa en PDF)

19.00h - Presentació de l’acte, a càrrec d’Albert Bosch, aventurer i emprenedor.

19.15h – Empreses que arriben al consumidor final

Silvio Elías, cofundador i director general de Veritas
Felisa Palacio, directora general de Tarannà, Viatges amb sentit
Sergi Ferrer-Salat, president de Grup Ferrer Internacional

20.00h – Empreses que acompanyen a empreses

Consultoria estratègica - Ignasi Cubiñá, cofundador i director d’EcoIntelligent Growth
Finances – Joan Antoni Melé, membre del Consell Assessor de Triodos Bank
Marketing - Giuseppe Cavallo, fundador de Voxpopuli i president de la Fundación Capitalismo Consciente a Espanya

20.30h – Fi de l’acte

 

Contacte: 

Podeu consultar el programa complert aquí. L’entrada és gratuïta, però cal fer la inscripció prèvia a través d’aquest formulari o a info@setmananatura.cat. L’aforament és limitat.


 

Categories: 
Economia

Relacionats

Notícia

Els ajuntaments de Sant Adrià i Badalona han renovat el conveni per seguir endavant amb aquest projecte que té com a objectiu millorar l’eficiència en l’ús dels recursos de les empreses per reduir costos i augmentar la competitivitat

Article

A Catalunya es malbaraten més de 260.000 tones d’aliments a l’any, mentre que el 22 % de la població catalana viu sota el llindar de la pobresa. Amb el menjar que es llença durant un any es podrien alimentar 500.000 persones. La Generalitat, mitjançant l'Agència de Residus de Catalunya, ha elaborat el Pla d’acció per a la prevenció del malbaratament alimentari de Catalunya (2019-2020), que inclou un seguit de recomanacions per educar els nens a fer un consum responsable i no malbaratar aliments.

Article

S'ha iniciat a Dinamarca el projecte europeu “CITYLOOPS-Demostracions de desenvolupament urbà sistèmic per ciutats circulars i regeneratives” que compta amb la participació del Consell Comarcal en el marc del Vallès Circular. Com a marc de compromís i impuls del projecte, el passat 28 d'octubre va tenir lloc a Høje-Taastrup (Dinamarca) la signatura d’una Declaració de Ciutats Circulars, per part de representants institucionals de les diferents ciutats implicades en l’execució.

Butlletí