Jornada: "Empresa i natura. Tots som natura, de la consciència al compromís"

dimecres, 21 juny, 2017 - 19:00
Terra Veritas
Geolocation

La conservació de la NATURA necessita de la corresponsabilitat de tots els agents del territori. Les EMPRESES, un dels principals actors que fan ús dels recursos naturals, hi tenen molt a dir!

Podràs conèixer, de la mà dels màxims representants d’algunes empreses del nostre país, la seva complicitat activa i voluntària per la millora del medi ambient i la sostenibilitat.

Ens explicaran com han passat de la presa de consciència envers les principals problemàtiques ambientals actuals (canvi climàtic, malbaratament i sobreexplotació de recursos naturals, pèrdua de biodiversitat, contaminació, etc.) a un compromís ferm per revertir aquesta situació i contribuir-hi a partir d’una gestió empresarial responsable que garanteixi la sostenibilitat econòmica, social i ambiental.
 

PROGRAMA (consultar programa en PDF)

19.00h - Presentació de l’acte, a càrrec d’Albert Bosch, aventurer i emprenedor.

19.15h – Empreses que arriben al consumidor final

Silvio Elías, cofundador i director general de Veritas
Felisa Palacio, directora general de Tarannà, Viatges amb sentit
Sergi Ferrer-Salat, president de Grup Ferrer Internacional

20.00h – Empreses que acompanyen a empreses

Consultoria estratègica - Ignasi Cubiñá, cofundador i director d’EcoIntelligent Growth
Finances – Joan Antoni Melé, membre del Consell Assessor de Triodos Bank
Marketing - Giuseppe Cavallo, fundador de Voxpopuli i president de la Fundación Capitalismo Consciente a Espanya

20.30h – Fi de l’acte

 

Contacte: 

Podeu consultar el programa complert aquí. L’entrada és gratuïta, però cal fer la inscripció prèvia a través d’aquest formulari o a info@setmananatura.cat. L’aforament és limitat.


 

Categories: 
Economia

Relacionats

Article

L'anàlisi, a càrrec de l'Institut Cerdà i finançat per l'AMB, pretén detectar oportunitats i millorar els processos productius de les empreses locals 

Article
La Guia proposa 10 principis per a l’elaboració d’un Pla de prevenció i reducció de les pèrdues i el malbaratament alimentari

La Guia proposa 10 principis per a l’elaboració d’un Pla de prevenció i reducció de les pèrdues i el malbaratament alimentari

La Guia, elaborada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el CREDA, vol ajudar les empreses agroalimentàries en l’elaboració i la implantació d’un Pla contra les pèrdues i el malbaratament d'aliments.

Notícia

El projecte GIMED formarà i donarà suport sobre el terreny a la innovació ecològica i animarà el sector financer a invertir en el l’ecoinnovació mediterrània. Amb aquesta finalitat, es realitzaran 200 sessions de formació sobre l’accés a les finances i els mercats, s’organitzaran 200 iniciatives de foment de la capacitat en disseny ecològic i modelatge de negocis ecològics i s’atorgaran vuit subvencions per consolidar la creació empresarial.

Butlletí