Jornada de presentació del Catàleg ecodisseny Catalunya

dilluns, 11 juliol, 2016 - 11:36
Sala d'actes del Departament de Territori i Sostenibilitat
Geolocation

En el marc de l’Estratègia catalana d’ecodisseny per a una economia circular i ecoinnovadora, aprovada pel Govern de la Generalitat de Catalunya el 2 de juny de 2015, es presentarà el Catàleg ecodisseny Catalunya amb l’objectiu de fer visibles exemples de productes ecodissenyats i encoratjar a les empreses a incorporar l’ecodisseny en els seus productes i/o serveis.

Organitzador: 
Departament de Territori i Sostenibilitat
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia
Comença el període de presentació de candidatures al Premi Catalunya d'Ecodisseny 2019

La finalitat del premi és reconèixer els productes en el mercat i en desenvolupament dissenyats, fabricats o executat a Catalunya que incorporin tàctiques per millorar el seu comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida · El període d'inscripcions romandrà obert fins el 28 de febrer de 2019.
Article

Aquest guardó, adreçat a dissenyadors, fabricants i estudiants de Catalunya, reconeix les estratègies i productes en el mercat o en desenvolupament dissenyats, fabricats o executats a Catalunya que integrin en el seu disseny consideracions per millorar el seu comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida, i contribueixin a l’economia circular. El període d’inscripció és del 15 de gener fins el 28 de febrer 2019.

Butlletí