Il·lumina, si cal

dijous, 9 juliol, 2020 - 11:00 a divendres, 10 juliol, 2020 - 11:59
Activitat virtual


Com a exercici de conscienciació de despesa energètica, en aquest taller aprendrem a programar i simular l’encesa d’un LED mitjançant un sensor. Farem servir la plataforma virtual de codi obert TINKERCAD (gratuïta) utilitzant l’apartat de “Circuits”. Establirem les connexions entre els diferents components del circuit fent servir una placa programable d’arduino. Finalment crearem un codi per controlar el comportament del sistema i la il·luminació del LED. Aquesta plataforma ens permet fer una previsualització de la instal·lació d’un circuit real que podem fer replicable en el nostre entorn proper.

Organitza: L’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i l’Aula Ambiental de Ciutat Vella. En el marc del la Setmana Europea de l'Energia Sostenible.

Edat recomanada a partir de 12 anys.

Activitat gratuita. Cal inscripció prèvia.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

lafabricadelsol@bcn.cat

932 564 430/689.62.34.05

Psg. Salvat Papasseit,1

Categories: 
Energia

Relacionats

Article

Actualment la xarxa Endolla Barcelona arriba a tots els barris de la ciutat i posa a disposició de la ciutadania una xarxa de 1.000 punts de càrrega alimentada amb energia 100% renovable. El servei té 3.300 usuaris actius i una mitjana de 14.000 recàrregues mensuals

Article

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) ha fet un pas important cap a la sostenibilitat amb la instal·lació de 137 panells fotovoltaics, 72 a l’edifici Mirador i 65 a l’antiga Casa de la Caritat. Aquesta mesura s’emmarca dins del suport de la Diputació de Barcelona en la descarbonització del CCCB, en línia amb el Pla Clima.

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Butlletí