Il·lumina, si cal

dijous, 9 juliol, 2020 - 11:00 a divendres, 10 juliol, 2020 - 11:59
Activitat virtual


Com a exercici de conscienciació de despesa energètica, en aquest taller aprendrem a programar i simular l’encesa d’un LED mitjançant un sensor. Farem servir la plataforma virtual de codi obert TINKERCAD (gratuïta) utilitzant l’apartat de “Circuits”. Establirem les connexions entre els diferents components del circuit fent servir una placa programable d’arduino. Finalment crearem un codi per controlar el comportament del sistema i la il·luminació del LED. Aquesta plataforma ens permet fer una previsualització de la instal·lació d’un circuit real que podem fer replicable en el nostre entorn proper.

Organitza: L’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i l’Aula Ambiental de Ciutat Vella. En el marc del la Setmana Europea de l'Energia Sostenible.

Edat recomanada a partir de 12 anys.

Activitat gratuita. Cal inscripció prèvia.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

lafabricadelsol@bcn.cat

932 564 430/689.62.34.05

Psg. Salvat Papasseit,1

Categories: 
Energia

Relacionats

Acte
13/05/2021 - 11:30
La Fàbrica del Sol
Acte
13/05/2021 - 10:00
La Fàbrica del Sol
Article

El Barcelona Green Deal és l’agenda urbana i econòmica per fer, en els propers deu anys, una ciutat més competitiva, sostenible i equitativa, adaptada a reptes com les transicions ecològica i digital, que s’han vist accelerats per la pandèmia. El nou full de ruta consta de 38 mesures, entre les quals s’inclouen transformacions urbanes per revitalitzar o crear noves zones estratègiques d’activitat econòmica. Quines són?

Butlletí