Il·lumina, si cal

dijous, 9 juliol, 2020 - 11:00 a divendres, 10 juliol, 2020 - 11:59
Activitat virtual


Com a exercici de conscienciació de despesa energètica, en aquest taller aprendrem a programar i simular l’encesa d’un LED mitjançant un sensor. Farem servir la plataforma virtual de codi obert TINKERCAD (gratuïta) utilitzant l’apartat de “Circuits”. Establirem les connexions entre els diferents components del circuit fent servir una placa programable d’arduino. Finalment crearem un codi per controlar el comportament del sistema i la il·luminació del LED. Aquesta plataforma ens permet fer una previsualització de la instal·lació d’un circuit real que podem fer replicable en el nostre entorn proper.

Organitza: L’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i l’Aula Ambiental de Ciutat Vella. En el marc del la Setmana Europea de l'Energia Sostenible.

Edat recomanada a partir de 12 anys.

Activitat gratuita. Cal inscripció prèvia.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

lafabricadelsol@bcn.cat

932 564 430/689.62.34.05

Psg. Salvat Papasseit,1

Categories: 
Energia

Relacionats

Article

Vuit projectes per instal·lar plaques fotovoltaiques en grans equipaments de la ciutat de Barcelona.

Article

Impuls a la generació d’energia verda amb el projecte d’instal·lació de plaques fotovoltaiques en set grans equipaments municipals i un centre especial de treball i centre ocupacional. La iniciativa s’emmarca en el MES Barcelona, un instrument per accelerar la transició energètica a la ciutat amb el suport de la inversió privada.

Acte
11/05/2023 - 13:30
World Trade Center Barcelona

Butlletí