Fem pickles d’aprofitament amb verdures de temporada

dissabte, 29 maig, 2021 - 11:00 a 12:30
Aula Ambiental Sagrada Família


Taller de conserves de verdures. Farem pickles per millorar les propietats aconseguint sabors espectaculars i conservar les verdures durant molt més temps!

Taller presencial a l'aire lliure: amb la tècnica ancestral de la fermentació us ensenyarem a conservar les verdures que ronden per casa i sovint es posen una mica musties.

En farem pickles afegint-hi espècies i herbes. Millorarem les propietats d'aquests aliments, aconseguirem sabors espectaculars i no llençarem res de res!

Porta un pot de vidre amb tapa i verduretes, si en tens, i les prepararem juntes!

Organitza Aula Ambiental de Sagrada Família i Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB)

En el marc de ‘Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

Activitat gratuïta.Cal inscripció prèvia a info@aulambiental.org o trucant al 934 350 547.​

Organitzador: 
Organitza Aula Ambiental de Sagrada Família i Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB)
Destinatari: 
Públic general
Contacte: 

Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona

La Fàbrica del Sol

Ajuntament de Barcelona

Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
932 564 430 - 689 62 34 05
www.bcn.cat/lafabricadelsol

Categories: 
Agricultura

Relacionats

Article

Resultats de les sessions de les 48h d'agricultura i verd urbà a Barcelona.

Article

La Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible d’enguany a Barcelona és una oportunitat per valorar la petjada climàtica de les grans ciutats en l’actual model alimentari globalitzat. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Barcelona ha encarregat a l’organització GRAIN una anàlisi rigorosa sobre el paper de la ciutat en aquest model agroindustrial que impacta negativament tant en el clima com en la sobirania alimentària de molts pobles. L’informe se centra concretament en la comercialització de la soia a través d’una de les principals infraestructures logístiques de la ciutat: el Port de Barcelona.

Article

Oberta la inscripció al programa “Menjadors més sans i sostenibles”, una iniciativa compartida amb l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) per impulsar l’alimentació saludable als centres educatius de la ciutat.

Butlletí