Exposició “La vida de l’aigua” a Santa Susanna

dimarts, 17 desembre, 2019 a divendres, 10 gener, 2020
Biblioteca Vall d’Alfatà. Rambla del països Catalans, 2. Santa Susanna
Geolocation

Horaris: Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 15:30 a 20:30; dimecres de 9:30 a 13:30 i de 15:30 a 20:30; dissabte de 9:30 a 13:30

'exposició La vida de l’aigua mostra la importància de l’aigua per al manteniment dels ecosistemes fluvials i com a font per als diferents usos com l’agricultura, el consum domèstic i la indústria, entre d’altres. L’exposició també descriu l’amenaça del canvi climàtic sobre els recursos hídrics i les accions necessàries per dur a terme una gestió sostenible de l’aigua.

L’Oficina d’Educació i Promoció Ambiental de la Diputació de Barcelona ha creat la nova exposició La vida de l’aigua. L'exposició mostra la importància de l’aigua per al manteniment dels ecosistemes fluvials i com a font per als diferents usos com l’agricultura, el consum domèstic i la indústria, entre d’altres. L’exposició també descriu l’amenaça del canvi climàtic sobre els recursos hídrics i les accions necessàries per dur a terme una gestió sostenible de l’aigua.

L’exposició consta de diversos plafons on es descriu La vida de l’aigua des de dues perspectives “L’aigua a la natura” i “L’aigua a la ciutat”. També té diversos elements interactius que permeten visitar l’exposició d’una forma activa.

La vida de l’aigua és una exposició itinerant que es troba a disposició de tots els municipis de la província de Barcelona que hi estiguin interessats.

Seguiu l'exposició a Twitter amb #vidadelaigua

L’exposició, amb guió i disseny expositiu i gràfic de Lavola, ha estat cedida per la Diputació de Barcelona.


 

Municipis: 
Categories: 
Aigua
Educació ambiental

Relacionats

Acte
02/03/2020
Ajuntament Montornès del Vallés (1a planta). Av. de la Llibertat 2
Acte
15/11/2019
Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.
Acte
01/10/2019
Centre d’interpretació de l’aigua de Torrelavit.

Butlletí