Exposició “La vida de l’aigua” a Santa Susanna

dimarts, 17 desembre, 2019 - 00:00 a divendres, 10 gener, 2020 - 23:59
Biblioteca Vall d’Alfatà. Rambla del països Catalans, 2. Santa Susanna
Geolocation

Horaris: Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 15:30 a 20:30; dimecres de 9:30 a 13:30 i de 15:30 a 20:30; dissabte de 9:30 a 13:30

'exposició La vida de l’aigua mostra la importància de l’aigua per al manteniment dels ecosistemes fluvials i com a font per als diferents usos com l’agricultura, el consum domèstic i la indústria, entre d’altres. L’exposició també descriu l’amenaça del canvi climàtic sobre els recursos hídrics i les accions necessàries per dur a terme una gestió sostenible de l’aigua.

L’Oficina d’Educació i Promoció Ambiental de la Diputació de Barcelona ha creat la nova exposició La vida de l’aigua. L'exposició mostra la importància de l’aigua per al manteniment dels ecosistemes fluvials i com a font per als diferents usos com l’agricultura, el consum domèstic i la indústria, entre d’altres. L’exposició també descriu l’amenaça del canvi climàtic sobre els recursos hídrics i les accions necessàries per dur a terme una gestió sostenible de l’aigua.

L’exposició consta de diversos plafons on es descriu La vida de l’aigua des de dues perspectives “L’aigua a la natura” i “L’aigua a la ciutat”. També té diversos elements interactius que permeten visitar l’exposició d’una forma activa.

La vida de l’aigua és una exposició itinerant que es troba a disposició de tots els municipis de la província de Barcelona que hi estiguin interessats.

Seguiu l'exposició a Twitter amb #vidadelaigua

L’exposició, amb guió i disseny expositiu i gràfic de Lavola, ha estat cedida per la Diputació de Barcelona.


 

Municipis: 
Categories: 
Aigua
Educació ambiental

Relacionats

Acte
05/04/2023 - 00:00
Biblioteca Vives Casajuana
Article

 

Experts debaten sobre la planificació de l'educació ambiental en la jornada organitzada per la Diputació de Barcelona pel Dia Mundial de l'Educació Ambiental.

Article

La 8a edició de la Marató d'Estalvi Energètic a Magrlat de Mar es va tancar el 3 de març.

Butlletí