Exposició "La vida de l’aigua" a Montesquiu

dimarts, 2 maig, 2023 - 09:00 a dilluns, 15 maig, 2023 - 19:00
Plaça de la República, 9 baixos. MontesquiuHorari: dilluns a divendres de 9 a 13 i de 15 a 19 h.

L'exposició La vida de l’aigua mostra la importància de l’aigua per al manteniment dels ecosistemes fluvials i com a font per als diferents usos com l’agricultura, el consum domèstic i la indústria, entre d’altres. L’exposició també descriu l’amenaça del canvi climàtic sobre els recursos hídrics i les accions necessàries per dur a terme una gestió sostenible de l’aigua.

L’Oficina d’Educació i Promoció Ambiental de la Diputació de Barcelona ha creat la nova exposició La vida de l’aigua. L'exposició mostra la importància de l’aigua per al manteniment dels ecosistemes fluvials i com a font per als diferents usos com l’agricultura, el consum domèstic i la indústria, entre d’altres. L’exposició també descriu l’amenaça del canvi climàtic sobre els recursos hídrics i les accions necessàries per dur a terme una gestió sostenible de l’aigua.

L’exposició consta de diversos plafons on es descriu La vida de l’aigua des de dues perspectives “L’aigua a la natura” i “L’aigua a la ciutat”. També té diversos elements interactius que permeten visitar l’exposició d’una forma activa.

La vida de l’aigua és una exposició itinerant que es troba a disposició de tots els municipis de la província de Barcelona que hi estiguin interessats.

Seguiu l'exposició a Twitter amb #vidadelaigua

L’exposició, amb guió i disseny expositiu i gràfic de Lavola, ha estat cedida per la Diputació de Barcelona.


 


 

Municipis: 
Categories: 
Aigua

Relacionats

Notícia
Foto: ACN. Laura Busquets

Foto: ACN. Laura Busquets

L'Ajuntament de Seva ha informat que el veïnat del municipi pot recollir l'aigua no potable de les piscines públiques perquè la població s'hi apropi, ompli els seus cubells i dipòsits, i reaprofiti l'aigua no potable per altres usos, com regar els jardins.

Article

El Consell Comarcal d’Osona activa una campanya per mirar de paliar els efectes de la sequera actual i dels propers mesos.

Notícia

El projecte, sota el nom "Riberes de Vic", busca renaturalitzar l'espai i el curs fluvial del mateix riu.

Butlletí