Exposició "La mar de plàstics" a Viladecavalls

dimecres, 8 juny, 2022 - 10:00 a dimarts, 14 juny, 2022 - 20:00
Biblioteca municipal de Viladecavalls. Plaça de la Masia de Can Turu, s/n

La contaminació per plàstics ha esdevingut, en els últims anys, un dels principals problemes que amenacen el medi marí i arriba a causar greus problemes als ecosistemes i fins i tot en la salut de les persones. Apropar-se a qualsevol platja i trobar residus surant a l’aigua o dipositats a la sorra és una imatge, malauradament, molt habitual. Es calcula que cada any arriben als oceans entre cinc i tretze milions de residus plàstics.

L’exposició La mar de plàstics descriu el problema de la contaminació marina per plàstics i les claus per formar part de la solució.

 Web de l'exposició


Horari: Matins: dijous de 10.00 a 13.30 hores - Tardes: de dilluns a divendres de 15.00 a 20.00 hores

L’exposició es realitzarà en el marc del treball realitzat amb els ODS


 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Les informacions municipals que habitualment es difonen per mitjà de butlletins o fulletons, ara les podreu trobar també a la plataforma digital Buzón Verde.

Article

S’han col·locat cinc càmeres de videovigilància en diferents ubicacions del municipi que es posen en funcionament aquesta setmana, amb l’objectiu de continuar lluitant contra les conductes incíviques.

Notícia

A més de les xarxes de pesca recuperades del fons marí, s’han utilitzat residus plàstics i tèxtils, materials post consum obtinguts d’envasos alimentaris i altres residus recuperats de l’oceà.

Butlletí