Exposició "La mar de plàstics" a Sant Llorenç d'Hortons

dimarts, 11 abril, 2023 - 08:00 a dimarts, 2 maig, 2023 - 14:00
Ajuntament. Carrer major, 36.

Horari: De 8 a 14 h de dilluns a divendres i de 16 a 19.30 h els dilluns i dimecres.

La contaminació per plàstics ha esdevingut, en els últims anys, un dels principals problemes que amenacen el medi marí, arribant a causar greus problemes en els ecosistemes i fins i tot en la salut de les persones.  Apropar-se a qualsevol platja i trobar residus surant a l’aigua o dipositats a la sorra, és una imatge, malauradament, molt habitual. Es calcula que cada any arriben als oceans entre cinc i tretze milions de residus plàstics.

L’exposició La mar de plàstics” descriu el problema de la contaminació marina per plàstics i les claus per a formar part de la seva solució.

 Web de l'exposició


Horari: es podrà visitar dilluns, dijous i divendres de 9 a 13h i les tardes de dilluns a divendres de 16 a 20h.

L’exposició es realitzarà en el marc de la Setmana de Prevenció de Residus


 

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

La Mancomunitat Penedès-Garraf ha presentat el que serà el nou espai de gestió i reutilització de productes “Com Nou”, el centre que permetrà tractar i recuperar materials en bon estat que es recullen a les deixalleries fixes i mòbils que gestiona la Mancomunitat Penedès-Garraf.

Notícia

Deixalleria mòbil

S’amplia el servei de deixalleria mòbil a 11 municipis de la Mancomunitat Penedès-Garraf

Notícia

L’Ajuntament d’Olèrdola es suma a la campanya “Practica el reciclatge” de la Mancomunitat Penedès-Garraf per millorar els índexs de recollida selectiva de residus

Butlletí