Exposició "La mar de plàstics" a Sant Fruitós del Bages

dilluns, 7 novembre, 2022 - 09:00 a dimecres, 16 novembre, 2022 - 13:00
Edifici NEXE. Plaça Alfred Figueres, s/n. Sant Fruitós del Bages.

La contaminació per plàstics ha esdevingut, en els últims anys, un dels principals problemes que amenacen el medi marí, arribant a causar greus problemes en els ecosistemes i fins i tot en la salut de les persones.  Apropar-se a qualsevol platja i trobar residus surant a l’aigua o dipositats a la sorra, és una imatge, malauradament, molt habitual. Es calcula que cada any arriben als oceans entre cinc i tretze milions de residus plàstics.

L’exposició La mar de plàstics” descriu el problema de la contaminació marina per plàstics i les claus per a formar part de la seva solució.

 Web de l'exposició


Horari: es podrà visitar dilluns, dijous i divendres de 9 a 13h i les tardes de dilluns a divendres de 16 a 20h.

L’exposició es realitzarà en el marc de la Setmana de Prevenció de Residus


 

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Un nou punt d’atenció a la ciutadania per a peticions i consultes relacionades amb el servei de neteja viària i de recollida de residus

Notícia

Es renovaran de més de 300 contenidors per uns de nous de càrrega lateral que permetran un buidatge més ràpid i amb menys soroll i s'incrementarà la freqüència de recollida. 

Notícia

Coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia, s'ha celebrat  el primer taller ciutadà relacionat amb l’elaboració del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima. El programa de la Setmana també inclou l’escape room “Qüestió de temps”, de l’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació, que incideix en l’emergència climàtica i en la necessitat d'emprendre accions.

Butlletí