Exposició "La mar de plàstics" a Bagà

dissabte, 2 desembre, 2023 - 00:00 a diumenge, 10 desembre, 2023 - 23:59
Casal de la Vila de Bagà.

Data: del 2 al 10 de desembre de 2023
Lloc: Casal de la Vila, Bagà

La contaminació per plàstics ha esdevingut, en els últims anys, un dels principals problemes que amenacen el medi marí, arribant a causar greus problemes en els ecosistemes i fins i tot en la salut de les persones.  Apropar-se a qualsevol platja i trobar residus surant a l’aigua o dipositats a la sorra, és una imatge, malauradament, molt habitual. Es calcula que cada any arriben als oceans entre cinc i tretze milions de residus plàstics.

L’exposició "La mar de plàstics" descriu el problema de la contaminació marina per plàstics i les claus per a formar part de la seva solució.

 Web de l'exposició


L’exposició es realitzarà en el marc de la Setmana de Prevenció de Residus


 

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

La Comissió Interdepartamental de Sequera també ha definit que el municipi de Vallirana, a petició del propi ajuntament, se situï en l’escenari d’emergència per l’esgotament dels recursos propis

Article

L’actuació suposarà el canvi integral de les 868 lluminàries de Bagà per sistemes eficients i la corresponent millora dels quadres elèctrics existents.

Notícia

L'Ajuntament i els càmpings de Torroella i l'Estartit reforçaran la col·laboració per incrementar la recollida de la brossa orgànica. També es fomentarà la recollida selectiva d'olis vegetals usats i de residus tèxtils a càmpings i ciutadania.

Butlletí