Estrena del documental HONEYLAND. Una mirada lúcida sobre l'extinció d'una forma vida

dijous, 3 setembre, 2020 - 19:30
Cinemes Girona de Barcelona
Geolocation

Honeyland explica la historia de l’Hatidze Muratova, una dona que viu amb la seva mare malalta en un poblet sense carreteres, ni electricitat ni aigua corrent. Ella es dedica a criar colònies d'abelles en uns cistells fets a mà que deixa amagats entre les roques. Gràcies a un ritual secret, el preuat líquid que produeixen no s’esgota mai. Sense protecció ni ajuda, és capaç d’amansar-les per poder extreure’n la mel i vendre-la a la ciutat més propera. Honeyland és una pel·lícula d’una extremada bellesa visual que parla del fràgil equilibri de la naturalesa i la biodiversitat a través d’un microcosmos molt particular. Va ser la pel·lícula nominada als premis Oscar a Millor Documental i Millor Pel·lícula Internacional.

 

L’estrena a Barcelona serà el proper dijous 3 de setembre a les 19:30h als Cinemes Girona de Barcelona i també es projectarà en més de 70 sales de tota Espanya.


 

Organitzador: 
DOCS Barcelona
Categories: 
Terra

Relacionats

Notícia

Durant la segona meitat de setembre el forat de la capa d'ozó arriba a la seva màxima extensió i a la mínima concentració sobre el continent Antàrtic coincidint amb l'arribada de la primavera austral. Així doncs, la concentració d'ozó estratosfèric s'aproxima a la dels anys més crítics de la dècada dels 90

Opinió

Les dades indiquen que els ODS, el somni més gran que mai ens hem plantejat com a espècie, són una fita assolible. Ara falta tenir clar, també com a espècie, fins a quin punt estem disposats a fer els nostres somnis realitat.

Butlletí