Emmascara’t! FAMILIAR

dissabte, 13 febrer, 2021 - 11:00 a 12:00
La Fàbrica del Sol
Geolocation

 


Dissenya i construeix la teva pròpia màscara per celebrar el Carnestoltes. 

 

S’apropa l’època d’engalanar-se amb disfresses, màscares i maquillatge.

Deixa fluir la creativitat per crear la teva pròpia màscara. Gràcies a l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol aprendrem a fer servir el programa gratuït “INKSCAPE” per dibuixar i editar arxius de manera digital. Farem les peces de la màscara i aprendrem a treballar amb arxius vectorials. El resultat serà únic! A més, tindreu l’oportunitat de veure tot el procés de fabricació que s’ha seguit amb la talladora làser de gran format. 

A càrrec de l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol.

En el marc del Carnestoltes.

Edat recomanada a partir de 10 anys.

Cal inscripció prèvia.

 

L’activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics. Si us plau, comproveu la vostra disponibilitat abans d’inscriure-us-hi. Les baixes poden provocar que les persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants.

L'activitat es realitzarà mitjançant la plataforma Zoom. L'enllaç per accedir a la sala apareixerà en pantalla a la confirmació d'inscripció i s'enviarà també per correu electrònic (en un recordatori) el dia abans de l'activitat.

 

REQUISITS:

- Tenir instal·lat el Programa "INKSCAPE". Clica aquí per a la descàrrega.

SI NECESSITEU ASSISTÈNCIA, US PODEU CONNECTAR A LES 10:30h

- Realitzar l'activitat amb pantalla i ratolí.

- Recomanem la presència d'un adult.

- Recomanem RECOLLIR PRÈVIAMENT UN KIT GRATUÏT DE L'ACTIVITAT AMB LA MÀSCARA DE GRAN FORMAT.

Us el proporcionarem a La Fàbrica del Sol el 3, 8 i 10 de febrer de 10 a 14h.

Els kits són limitats (fins a exhaurir existències) i només per als nens/es inscrits/es.

Voleu veure fotos de com quedaria la vostra màscara? 

 

Preu: 

gratuït

 

Observacions: 

US ANIMEM A RECOLLIR GRATUÏTAMENT UN KIT DE L'ACTIVITAT AMB LA MÀSCARA DE GRAN FORMAT. És opcional, però la vostra creació farà més goig. Podeu recollir-lo a la recepció de La Fàbrica del Sol qualsevol dels següents dies: 3, 8 i 10 de febrer de 10 a 14h. Cal estar inscrit/a. Si requeriu una altra franja horària, si us plau contacteu directament amb l'Ateneu:afabfabricadelsol@bcn.cat 

Per accedir a l' activitat s'ha d'estar inscrit. Si us plau useu el nom i cognoms que heu indicat a la vostra inscripció. El vostre nom es pot canviar en accedir a l'activitat. Aquestes mesures faciliten el control dels assistents i el bon funcionament de l'activitat.

Organitzador: 
Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Familiar
Contacte: 

Adreça: Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona


Tel.: 932 564 430


C/e: lafabricadelsol@bcn.cat
#LaFàbricadelSol

Categories: 
Ecològic

Relacionats

Article

El projecte EdiCitNet, finançat per la Unió Europea i amb una durada prevista de 5 anys, va néixer amb l'objectiu de demostrar que la implementació d'infraestructures verdes no ornamentals pot augmentar la producció sostenible d'aliments a nivell local, així com regenerar espais urbans apostant per una millora de la inclusió social.  Sant Feliu és l'únic municipi participant de l'estat espanyol.

Notícia

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica d’enguany s’adapta a la situació actual i informarà i difondrà la producció i alimentació ecològica de manera virtual

Butlletí