El nou verd

dijous, 4 juny, 2020 - 18:00
Activitat Virtual


Som en plena desescalada i comencem a descobrir què és i si existeix “la nova normalitat” a la què es refereixen polítics i mitjans de comunicació. El que ja hem pogut comprovar durant el confinament és com ha canviat la relació de molts de nosaltres amb el verd: negada la possibilitat del contacte directe amb els paisatges naturals durant moltes setmanes, hem mirat amb uns altres ulls les plantes de casa, les del balcó, els arbres del carrer, els seus jardins i els seus horts, alguns d’ells inexistents abans de la pandèmia. Ha vingut per quedar-se, aquesta nova mirada cap al verd? Recopilarem anècdotes, experiències i aprenentatges per mirar de respondre aquesta qüestió i donar pas al Dia Mundial del Medi Ambient amb l’esperança que aquest brots sí, siguin verds i reals.

Emma Quadrada, periodista i codirectora del festival Liternatura, entrevistarà i recollirà les experiències de confinament en directe de:

- Eduard Blanch, fundador de Farmily, servei de venda online i lliurament de fruites i verdures de KM0 a la ciutat de Barcelona (provinents del Baix Llobregat, Vallès Occidental i Maresme).

 Enric Rojo, arquitecte.

- Laia Llobera, filòloga i poeta.

L'activitat és virtual i gratuïta. Cal inscripció prèvia. 

 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol
Ajuntament de Barcelona

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932.564.430 / 689.62.34.05
lafabricadelsol@bcn.cat
barcelona.cat/lafabricadelsol

 

Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Acte
26/05/2020 - 18:00
Plataforma Zoom
Notícia

Un estudi estima la quantitat de purificació de l'aire, la mitigació de les escorrenties i la regulació de la temperatura proporcionada per uns 200.000 arbres del viari de Barcelona.

Notícia

Tenint en compte el reducció de diversitat d'espècies, tant a la natura com a les ciutats, la conservació de la biodiversitat urbana s'ha convertit en un repte en els últims anys. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Barcelona empren accions com dur a terme un cens de papallones o instal·lar menjadors d’ocells i rampes per la fauna a les basses.

Butlletí