Debat: Com aconseguir un marc normatiu català més favorable a la prevenció del malbaratament alimentari?

dimecres, 14 desembre, 2016 - 18:30
Sala d'actes del Museu Melcior Colet
Geolocation

Debat sobre les possibilitats normatives i fiscals per a la prevenció del malbaratament alimentari.

Organitzador: 
Fundació ENT
Contacte: 

Cal confirmar assistència al 93 893 51 04 o bé a l'adreça electrònica rrafols@ent.cat


 

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

A Catalunya es malbaraten més de 260.000 tones d’aliments a l’any, mentre que el 22 % de la població catalana viu sota el llindar de la pobresa. Amb el menjar que es llença durant un any es podrien alimentar 500.000 persones. La Generalitat, mitjançant l'Agència de Residus de Catalunya, ha elaborat el Pla d’acció per a la prevenció del malbaratament alimentari de Catalunya (2019-2020), que inclou un seguit de recomanacions per educar els nens a fer un consum responsable i no malbaratar aliments.

Article

Els Premis Mercabarna-Paco Muñoz contra el malbaratament alimentari estan concebuts per promoure i reconèixer les iniciatives que es duen a terme per lluitar contra el malbaratament alimentari en l'esglaó de la producció i de la distribució de la cadena alimentària.

Article

L'Ajuntament de Arenys de Mar ha engegat una campanya de reducció del malbaratament alimentari als restaurants amb una iniciativa que vol normalitzar entre la població l'hàbit d'emportar-nos a casa el menjar i la beguda que no hem pogut consumir al restaurant i, alhora, facilitar bones pràctiques en el sector de la restauració.

Butlletí