Cooperativisme i Agroecologia a Barcelona: 25 anys 1993-2018

dimecres, 19 maig, 2021 - 18:00 a 20:00
Activitat virtual


Vols conèixer les cooperatives de consum de la ciutat? Presentació del llibre Cooperativisme i Agroecologia a Barcelona amb la participació de les escriptores i les cooperatives de consum.

Coneixes les cooperatives i agrupacions de consum del teu barri? T’agradaria saber com s’organitzen i articulen els grups de consum de la ciutat?

En aquesta activitat ens acompanyen algunes de les persones que han participat en l’edició de l’assaig “Cooperativisme i Agroecologia a Barcelona. 25 anys: 1993-2018” per explicar-nos com va anar el procés i quines conclusions se’n van extreure després d’entrevistar a diverses cooperatives de la ciutat.

A càrrec de l'Aresta Cooperativa, (des) vestim Aliments.

Organitza Espai de Consum Responsable i  Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB).

En el marc de ‘Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021'.

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a Espai Consum Responsable!. Més informació a espaiambiental@bcn.cat

Organitzador: 
Organitza Espai de Consum Responsable i Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB).
Destinatari: 
Públic general
Contacte: 

Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona

La Fàbrica del Sol

Ajuntament de Barcelona

Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
932 564 430 - 689 62 34 05
www.bcn.cat/lafabricadelsol

Categories: 
Compra verda/Consum

Relacionats

Notícia

Més d'un centenar de persones van omplir la Sala Francesca Bonnemaison en una celebració en què es va comptar amb una ponència inspiradora sobre decreixement i reconnexió amb la natura, amb la taula rodona “La Xarxa en transformació” i amb el reconeixement de les Bones Idees per canviar món 2022. Voleu descobrir-ne tots els detalls?

Notícia

Aquest 2023 s’hi han implicat un total de 24 entitats i part del veïnat, amb més de 333 persones als 5 districtes, el doble de participants que l’any anterior. Un total de 2.671 kg de taronges s’han transformat en melmelada de taronja amarga i s'han convertit en 11.000 pots de 160g. També s’han organitzat 18 tallers sobre sostenibilitat, emergència climàtica i aprofitament alimentari amb la participació de 300 persones d’11 associacions i entitats.

Butlletí