Cooperativisme i Agroecologia a Barcelona: 25 anys 1993-2018

dimecres, 19 maig, 2021 - 18:00 a 20:00
Activitat virtual


Vols conèixer les cooperatives de consum de la ciutat? Presentació del llibre Cooperativisme i Agroecologia a Barcelona amb la participació de les escriptores i les cooperatives de consum.

Coneixes les cooperatives i agrupacions de consum del teu barri? T’agradaria saber com s’organitzen i articulen els grups de consum de la ciutat?

En aquesta activitat ens acompanyen algunes de les persones que han participat en l’edició de l’assaig “Cooperativisme i Agroecologia a Barcelona. 25 anys: 1993-2018” per explicar-nos com va anar el procés i quines conclusions se’n van extreure després d’entrevistar a diverses cooperatives de la ciutat.

A càrrec de l'Aresta Cooperativa, (des) vestim Aliments.

Organitza Espai de Consum Responsable i  Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB).

En el marc de ‘Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021'.

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a Espai Consum Responsable!. Més informació a espaiambiental@bcn.cat

Organitzador: 
Organitza Espai de Consum Responsable i Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB).
Destinatari: 
Públic general
Contacte: 

Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona

La Fàbrica del Sol

Ajuntament de Barcelona

Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
932 564 430 - 689 62 34 05
www.bcn.cat/lafabricadelsol

Categories: 
Compra verda/Consum

Relacionats

Article

Resultats de les sessions de les 48h d'agricultura i verd urbà a Barcelona.

Article

La Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible d’enguany a Barcelona és una oportunitat per valorar la petjada climàtica de les grans ciutats en l’actual model alimentari globalitzat. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Barcelona ha encarregat a l’organització GRAIN una anàlisi rigorosa sobre el paper de la ciutat en aquest model agroindustrial que impacta negativament tant en el clima com en la sobirania alimentària de molts pobles. L’informe se centra concretament en la comercialització de la soia a través d’una de les principals infraestructures logístiques de la ciutat: el Port de Barcelona.

Article

Oberta la inscripció al programa “Menjadors més sans i sostenibles”, una iniciativa compartida amb l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) per impulsar l’alimentació saludable als centres educatius de la ciutat.

Butlletí