Conversa virtual "Ocells urbans, hostes de luxe"

dimarts, 13 abril, 2021 - 18:00 a 19:15
Virtual


A la segona activitat del cicle,gaudirem d'una conversa virtual sobre estructures per atraure ocells a la ciutat.

Sabies hi ha més de 80 espècies d’ocells que fan niu a Barcelona? Amb les presses i el ritme trepidant del dia a dia és fàcil oblidar-se que a la ciutat també hi ha una gran quantitat d’aus. La veritat però és que ocells com el xoriguer, el ballester o fins i tot el falciot cohabiten amb nosaltres. La biodiversitat, la riquesa i la varietat d’animals i plantes és un component molt important per al nostre benestar. I a Barcelona s’estan implementat tota una sèrie de mesures per afavorir-la.

En aquesta segona activitat del cicle “Barcelona, esclat de vida”, descobrirem què s’està fent a la ciutat per afavorir la presència d’aus a la ciutat i quin paper hi tenen la instal·lació de menjadores i les caixes niu.

En col·laboració amb la SEO.

L’activitat és gratuïta, només cal inscripció prèvia al web de La Fàbrica del Sol.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

932 564 430 

lafabricadelsol@bcn.cat

Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Notícia

L'ecòleg Ramon Margalef i López (1919-2004) dona nom a partir d'ara al jardí d'Aclimatació, un dels espais amb més interès botànic de la ciutat, situat al Parc de Montjuïc de Barcelona.

Notícia
L'Ajuntament de Barcelona ha estat un dels guardonats

Nou ajuntaments i dues diputacions del conjunt d'Espanya han estat reconegut per les seves actuacions per impulsar la biodiversitat en els IV Premi de Bones Pràctiques que concedeix la Xarxa d'Entitats Locals +Biodiversitat, Xarxa BIO 

Article

L'Ajuntament de Barcelona va iniciar fa quatre anys un programa de reintroducció d'aquesta espècies protegida a la muntanya, on es calcula que ja hi ha uns 200 exemplars

Butlletí