Conversa virtual "Ocells urbans, hostes de luxe"

dimarts, 13 abril, 2021 - 18:00 a 19:15
Virtual


A la segona activitat del cicle,gaudirem d'una conversa virtual sobre estructures per atraure ocells a la ciutat.

Sabies hi ha més de 80 espècies d’ocells que fan niu a Barcelona? Amb les presses i el ritme trepidant del dia a dia és fàcil oblidar-se que a la ciutat també hi ha una gran quantitat d’aus. La veritat però és que ocells com el xoriguer, el ballester o fins i tot el falciot cohabiten amb nosaltres. La biodiversitat, la riquesa i la varietat d’animals i plantes és un component molt important per al nostre benestar. I a Barcelona s’estan implementat tota una sèrie de mesures per afavorir-la.

En aquesta segona activitat del cicle “Barcelona, esclat de vida”, descobrirem què s’està fent a la ciutat per afavorir la presència d’aus a la ciutat i quin paper hi tenen la instal·lació de menjadores i les caixes niu.

En col·laboració amb la SEO.

L’activitat és gratuïta, només cal inscripció prèvia al web de La Fàbrica del Sol.

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic Adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

932 564 430 

lafabricadelsol@bcn.cat

Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Acte
04/03/2024 - 00:00
Jardí del Palau Robert de Barcelona.
Article

Emboscades. Dones i bosc és una proposta expositiva pretén visibilitzar el paper de les dones en la gestió dels boscos del nostre país.

Article

L’Ajuntament de Barcelona, Parcs i Jardins i Cossetània Edicions han publicat la ‘Guia de flora urbana de Barcelona’, de Pere Barnola i Josep M. Panareda, que exposa una mostra de les més de mil espècies vegetals que tenim a la ciutat, i la ‘Guia de fauna urbana de Barcelona’, de Sergi Garcia, un recull de la fauna més representativa i, en molts casos, desconeguda de Barcelona. Les dues amb il·lustracions de Martí Franch.

Butlletí