Conferència: "Molt més que menjar: experiències i tendències d’alimentació saludable i sostenible"

dijous, 22 març, 2018 - 18:30
Palau Macaya
Geolocation

Conferència dins del cicle Créixer sense consumir: experiències d’economia circular

Alimentar-se és una necessitat bàsica, és cultura i coneixement, és una forma de fer i entendre el món. D’on vénen els aliments, com es processen, la nostra dieta, els tipus d’envasos, etc., afecten l’economia, la salut i el medi ambient.

La recerca, la innovació i una nova sensibilitat de productors, indústria, cuiners i consumidors redueixen l’impacte i permeten alimentar-nos de manera més sostenible.

A càrrec de:

- Abel Mariné, catedràtic emèrit de Nutrició i Bromatologia.

- Isma Prados, cuiner i professor del Campus de l’Alimentació.

- Ariadna Benet, consultora en economia circular.

- Lluís Fatjó-Vilas, director de la Fundació del Banc dels Aliments

 

 

Organitzador: 
Palau Macaya
Contacte: 

Per assistir-hi us podeu inscriure al portal del Palau Macaya.

934 57 95 31


 

Etiquetes: 
Categories: 
Agricultura

Relacionats

Article

MENJA, ACTUA, IMPACTA et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Entrevista
Nicolás Olea, metge especialitzat en toxicologia

Notícia
Per recuperar les varietats agrícoles tradicionals de la comarca

El Banc de llavors del Vallès Occidental comença a fer les seves primeres passes. Aquest dimarts s’ha presentat el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Vallès Occidental i l’Institut Les Garberes de Castellar del Vallès per tal de poder fer realitat aquest projecte que vol recuperar les varietats agrícoles tradicionals de la comarca

Butlletí