Cicle Reflexions: Créixer sense consumir

dimecres, 16 març, 2016 - 09:00 a dijous, 17 març, 2016 - 11:59
Palau Macaya
Geolocation

El Palau Macaya et convida a la jornada de cloenda del cicle Reflexions. Créixer sense consumir, un projecte que ha servit com a punt de trobada entre experts, professionals, representants de l'Administració, d'institucions i d'entitats i ciutadania, per repensar el model econòmic de producció i de consum.

Ens hi acompanyaran el Sr. Joan Majó, enginyer i ex-ministre d'Indústria i Energia, el Dr. Ramon Folch, eminent socioecòleg, i el periodista Albert Closas, director del programa de TV3 Valor Afegit.

L'acte tindrà lloc al Palau Macaya el dimecres 16 de març de 9 a 12h.
T'hi esperem!

Organitzador: 
Palau Macaya. Obra Social 'La Caixa'
Etiquetes: 

Relacionats

Article
L'ATM i el Departament de Territori i Sostenibilitat impulsen una campanya per conscienciar sobre els costos ambientals del comerç electrònic

Quan comprem a través d’internet, estem assumint uns costos ambientals dels que sovint no en som conscients. Per això, l’Autoritat del Transport Metropolità i el Departament de Territori i Sostenibilitat llancen una campanya per sensibilitzar la societat, i especialment les persones joves, sobre les conseqüències mediambientals associades al comerç electrònic i fomentar, així, un model de comerç sostenible. Serem al lloc d’entrega, per evitar així un desplaçament innecessari? Segur que necessitem que la comanda arribi avui mateix? Tenim una alternativa de proximitat? Són algunes de les reflexions que poden ajudar a minimitzar l’impacte mediambiental del comerç en línia.

Butlletí