AiguArt 2021 a Barcelona

dijous, 18 març, 2021 - 14:45

Del 20 al 24 de març, arriba una nova edició de l’Aiguart, el cicle d’activitats que reivindica la importància de l’aigua a través de l’art. El Festival s’emmarca en la celebració del Dia Mundial de l’Aigua, el 22 de març.

Els membres de la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB) han coorganitzat un cicle d’activitats que a través de diferents expressions artístiques pretèn, aquest any, conscienciar sobre la menor disponibilitat d’aigua que tindrem en els propers anys a causa del canvi climàtic

Podeu consultar la programació clicant aquí!

I pel dia 22 de març, hem preparat l’acció artística de Water Painting amb Lucas Milà a la Nau Bostik - Espai de Creació i Difusió de la Cultura. Una acció d’arts plàstiques en què l’aigua en serà la protagonista, comissariada per B-MURALS Centre d’Art Urbà. No us la perdeu i seguiu-la per xarxes #AiguArt !


 

 

 

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona
Municipis: 
Categories: 
Aigua
Educació ambiental

Relacionats

Article

La Fàbrica del Sol de l'Ajuntament de Barcelona estrena un nou recurs educatiu i aquest cop el tema principal és l’aigua, un bé escàs de vital importància que cal conservar i no embrutar.

Article

L’Or blau és una exposició per conèixer i repensar la nostra relació amb l’aigua, comprendre la seva realitat invisible i aprendre com podem fer front a un dels reptes més essencials per al futur del nostre territori i de tota la humanitat. 

Article

El primer pas per estalviar aigua és saber quanta en consumeixes. Amb aquest interactiu us ensenyem a fer-ho en molt pocs passos.

Butlletí