ABAIXA'T ELS FUMS: #MemeMobBCN

dijous, 21 setembre, 2017 - 19:00 a divendres, 22 setembre, 2017 - 20:59
Aula ambiental de la Sagrada Família
Geolocation

Ens sumem a l’European mobility week, en què centenars de ciutats del món organitzen activitats, per tal de conscienciar sobre un model de mobilitat més saludable, segura i sostenible, en benefici de tothom.

Tens sentit de l'humor? Reenvies els Memes que reps? Ets un fan de la bici o dels patins en línia?

Vine a dir-nos com et mous per la teva ciutat a través d'un Meme i fes-te viral!

La MemeMobBCN, combina conversa amb creativitat humorística.

Diferents experts sobre mobilitat exposaran els seus estudis i els seus punts de vista sobre com ens podem moure per la ciutat de manera sostenible tot compartint l'espai públic. Bicicletes, patins i transport públic seran els protagonistes. Tot seguit, gaudirem de l'actuació musical del Grup Elsa BCN, que estan disposats a arrencar-nos més d'un somriure. I després, gaudirem d'un petit refrigeri amb cervesa artesana local mentre dissenyem memes per compartir les nostres opinions i fer-les virals a les xarxes socials amb l'etiqueta #MemeMobBCN.

Coorganitzat amb l’Aula Ambiental de la Sagrada Família i la Biblioteca Sagrada Família.

Amb la presència del Bicicleta Club de Catalunya (BACC), l’Associació de Patinadors de Barcelona (APB), la Plataforma per la Qualitat de l’Aire, l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP), el Grup Elsa BCN i Ambientubers.

Amb un petit refrigeri a càrrec de Barrinar per a la Sostenibilitat.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per inscriure-us seguiu enllaç.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult i jove
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Canvi climàtic
Contaminació
Educació ambiental
Mobilitat
Salut

Relacionats

Notícia

Des de l’any 2015 les mesures que s’han impulsat per ampliar la mobilitat sostenible i reduir el nombre de vehicles que generen més emissions han aconseguit millorar la qualitat de l’aire i reduir en un 31% la contaminació ambiental. El creixement de la xarxa de carrils bici, el desplegament de la superilla, l’electrificació de vehicles municipals o l’activació de la zona de baixes emissions han demostrat l’efectivitat d’un model que prioritza la salut de les persones i la sostenibilitat mediambiental.

Notícia
La sortida en bicicleta amb escolars que s'ha fet a Olot

La sortida en bicicleta amb escolars que s'ha fet a Olot

La campanya s'acompanya de diversos materials i pretén arribar tant a infants i famílies com a professionals de la salut i a l'administració per impulsar la mobilitat escolar en bicicleta com una estratègia de millora de la salut pediàtrica.

Article

Com a operador implicat en la lluita contra l’emergència climàtica i per al desenvolupament sostenible, TMB està avançant cap a una flota de bus de zero emissions incorporant més vehicles 100% elèctrics, d’hidrogen i explorant altres energies netes com l’ús del biometà.

Butlletí