ABAIXA'T ELS FUMS: Fins on t'arriben els fums?

divendres, 22 setembre, 2017 - 10:00 a dissabte, 23 setembre, 2017 - 13:59
Mercat de Sant Antoni
Geolocation

Ens sumem a l’European mobility week, en què centenars de ciutats del món organitzen activitats, per tal de conscienciar sobre un model de mobilitat més saludable, segura i sostenible, en benefici de tothom.

La Fàbrica del Sol participarà al Dia sense Cotxes mostrant com la contaminació atmosfèrica afecta a la nostra vida a la ciutat.

Coorganitzat amb el Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA) i la col·laboració de l’Institut de Salut Global Barcelona (ISGlobal).

Ens trobareu al carrer Tamarit, cantonada carrer Comte d'Urgell.

No cal inscripció prèvia.


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Tots els públics
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Canvi climàtic
Contaminació
Educació ambiental
Mobilitat

Relacionats

Notícia

El tribunal va anul·lar l'ordenança municipal que regula la ZBE per "falta d'informes determinants i per ser excessiu en l'àmbit geogràfic d'aplicació i en el tipus de vehicles exclosos".

Notícia

Salvador Rueda assegura que s'estalviarien 1.700 milions d'euros anuals en despesa sanitària i critica que el model municipal no són superilles, sinó eixos verds.

Notícia
L’acció coincideix amb la celebració de la Setmana sense Soroll i es realitzarà als districtes de Gràcia i d’Horta-Guinardó.

Del 25 al 29 d’abril tindrà lloc la primera edició d’enguany de la campanya de sensibilització pel soroll dels ciclomotors i motocicletes als districtes de Gràcia i d’Horta-Guinardó. L’acció busca sensibilitzar i conscienciar sobre la necessitat d’afavorir el civisme i les bones pràctiques en la conducció d’aquests vehicles per a reduir la contaminació acústica.

Butlletí