enllaç a Medi Ambient de la Diputació de Barcelona
enllaç a la portada enllaç a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la sostenibilitat
cerca
Subvencions per activitats en sis parcs de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona
El Diari Oficial de la Província del 29 de novembre de 2011 ha publicat les bases de les subvencions a particulars que atorga la Diputació de Barcelona per l'any 2012 per a les explotacions forestals, empreses agrícoles ramaderes, empreses de serveis, millora d'habitatges i restauració del patrimoni arquitectònic i a les entitats culturals per a les activitats a desenvolupar en l'àmbit dels parcs naturals gestionats per la Diputació de Barcelona. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29 de febrer de 2012.
Redacció
30-01-2012

Les bases de la convocatòria van sortir publicades en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) del 29 de novembre 2011 i regeixen els parcs del Montseny, Montesquiu, Sant Llorenç del Munt i l'Obac, el Montnegre i el Corredor, el Garraf i Olèrdola.

Les subvencions hauran de finançar explotacions forestals, explotacions agrícoles i ramaderes, empreses de serveis, millores de l'habitatge i la restauració del patrimoni arquitectònic i entitats culturals, sempre relacionades amb els objectius de la normativa específica de cada espai i que es desenvolupin dins l'àmbit dels plans especials dels espais protegits esmentats a l'article 1 d'aquestes bases i gestionats per l'Oficina Tècnica de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Les subvencions adreçades a les entitats culturals hauran de finançar la realització d'activitats culturals en l'àmbit dels parcs naturals i preferentment les que tinguin relació directa amb els valors naturals i culturals dels parcs i molt especialment si aquestes activitats van adreçades a un públic ampli o constitueixen activitats de divulgació adreçades al públic en general.

A la pàgina web de la Xarxa de Parcs Naturals es poden descarregar les bases, el full de dades bancàries, la documentació justificativa de subvencions i la instància per presentar-se.