Fem-ho possible amb Biomassa

25/10/2021 - 09:34

En el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, les diferents entitats organitzadores fem un repàs d'alguns dels motius que tenim per canviar la nostra relació amb l'energia, i encara hi ha molts més! Cadascú té el seu, l'important és fer el salt al nou model energètic.

Ja has triat el teu? Doncs ara, només hem de començar. Aquesta sèrie t’explica de manera pràctica sis maneres de fer-ho, des de la contractació d’energia, fins a l’autoconsum, l’estalvi a casa, la mobilitat o l’ús de la biomassa. De motius en sobren, fem-ho!

Fem-ho! És una producció conjunta de l'Institut català d'Energia, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Idea i coordinació: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Enregistrament a: La Fàbrica del Sol – Ajuntament de Barcelona

Enregistrament, edició i producció: Iceberg Media.


Més informació de la campanya

Recursos virtuals per fer el salt al nou model energètic


 

Categories: 

Relacionats

Article

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) i el Consell de Protecció de la Natura publiquen els resultats del seminari sobre criteris i propostes per una implantació d’energies renovables compatibles amb la conservació i l’ús sostenible del medi natural i del paisatge.

Article

Barcelona Energia apel·la a la lluita contra el canvi climàtic amb l’ús d’energia renovable.

La comercialitzadora pública d’energia 100% renovable de l’àrea metropolitana de Barcelona llança una nova comunicació centrada a conscienciar sobre la necessitat de revertir els efectes de l’escalfament global.

Article

Arrenca la campanya per activar més d’un miler de Comunitats Energètiques

Butlletí