JORNADA TÈCNICA: Aposta europea per la innovació en el sector agroalimentari

dijous, 14 juliol, 2016 - 09:30
Sala d’Actes dels Serveis Centrals del DARP
Geolocation

La jornada presentarà els resultats assolits pels Focus Grups participats per experts catalans. Els Focus Grups són grups temporals d'experts (Focus Group) d’àmbit europeu per realitzar un balanç de la situació actual, identificar idees per a la recerca aplicada, posar en relleu les possibles solucions als problemes identificats i proposar accions innovadores. S’han creat en el marc de l’Associació Europea per la Innovació (EIP-Agri) en matèria de productivitat i sostenibilitat agrícoles. La jornada, doncs, servirà per conèixer l’estat de l’art del coneixement i la identificació dels principals reptes sobre una temàtica específica per part de persones expertes de Catalunya.

L’assistència a la jornada és gratuïta i que cal formalitzar la preinscripció a través de del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: http://www.ruralcat.net/preinscripcionspatt

Organitzador: 
Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Categories: 
Agricultura

Relacionats

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Article

El reconeixement destaca la sostenibilitat i la inclusió del projecte d’horticultura de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i la votació és oberta a tota la ciutadania.

Butlletí