"Planeta en venta"

Documental sobre la crisi que pateixen les terres fèrtils a tot el món
02/07/2016 - 13:33

La cinta documental d'origen francès, Planeta en Venda o “Planéte Á Vendre” (títol original), plasma la crisi que pateixen les terres fèrtils a nivell mundial, la compra i venda de les terres està sent explotada i portada al límit per grans corporacions i empreses, que busquen tenir sota el seu poder i control una gran quantitat d'hectàrees productives.

 


Categories: 

Relacionats

Article

MENJA, ACTUA, IMPACTA et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Article

El reconeixement destaca la sostenibilitat i la inclusió del projecte d’horticultura de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i la votació és oberta a tota la ciutadania.

Article

Del 22 al 28 d'abril d'aquest 2024 se celebra a Catalunya la Setmana Sense Soroll que promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la difusió, sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria.

Butlletí