Curs: Atreveix-t'hi! Circula en bici per la ciutat

dimecres, 6 abril, 2016 - 17:00 a dissabte, 9 abril, 2016 - 19:59
La Fàbrica del Sol
Geolocation

Dues sessions intensives i pràctiques per repassar tot allò que cal saber per circular amb seguretat i autonomia per la ciutat. I tot dalt la teva bicicleta!

Amb dues sessions intensives i molt pràctiques repassarem tot el que cal saber per circular amb seguretat i autonomia per Barcelona. Parlarem de com es produeixen els accidents i com evitar-los, la normativa, la contaminació, per on circular, els robatoris i la revisió de la bicicleta, entre altres coses.

I tot això, ho intentarem fer sobretot circulant dalt la teva bicicleta!

Taller de consells pràctics de seguretat i domini de la bicicleta. A càrrec de La Saboga.

 

El 6 i 8 d'abril, de 17.30 a 20 h

 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Municipis: 

Relacionats

Notícia

La presentació de la Declaració Futur sense Tòxics, impulsada per Rezero i amb més de setanta adhesions de professionals dels àmbits de la recerca i de la salut, obté una àmplia repercussió mediàtica.

Article

Aquests premis destaquen les contractacions i els procediments de licitació més sostenibles, circulars i innovadors a nivell europeu

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Butlletí